50% popusta na pregled doktora (fizijatra / neurokirurga)
+ 20% popusta na propisanu fizikalnu terapiju!

Dogovorite specijalistički pregled u poliklinici Markov (bivši Nado Centar Murter) po nikad nižoj cijeni od 150,00 kn (fizijatar) i 200,00 kn (neurokirurg) i riješite se mišično-koštane boli jednom zauvijek!

Ova neodoljiva ponuda vrijedi samo do 31.12. u ponoć!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Za život bez boli!

Ukliještilo vas je u leđima i velika bol proširila se cijelom dužinom vaših leđa onesposobivši vas za daljnje kretanje?

 

Doživjeli ste nezgodu tijekom neke sportske aktivnosti ili vas jednostavno već duže vrijeme prati koštano-mišićna bol u nekom području tijela?

 

Odjednom ste se našli u krevetu prisiljeni konzumirati tablete protiv bolova i koristiti razne gelove za opuštanje mišića, no bol i dalje ne prestaje?!

 

Ne brinite jer na pravom ste mjestu! Našim individualno prilagođenim terapijama ne djelujemo samo na simptome, već smo usmjereni i na otklanjanje uzroka vaših bolova!

Javite nam se danas i dogovorite termin SPECIJALISTIČKOG pregleda!

Čekamo vas u vrhunski opremljenoj Poliklinici Markov na prelijepom otoku Murteru!

Usluge fizikalne terapije

U sklopu Poliklinike Markov (bivši Nado Centar Murter) nalazi se Pansion Hotel Murter te svojim kljentima nudimo potpunu rehabilitaciju uz terapije, smještaj i prehranu.

Bavimo se preoperativnom, postoperativnom i sportskom rehabilitacijom, s naglaskom na dekompresijsku terapiju kralježnice.

Specijalistički pregled fizijatra ili neurokirurga

Doktor fizijatar ili neurokirurg (ovisno o prirodi boli/ozljede) tijekom specijalističkog pregleda uzima anamnezu, vrši fizikalni i ultrazvučni pregled lokomotornog sustava, postavlja dijagnozu te na kraju donosi plan liječenja i daje zaključno mišljenje zajedno sa svojim preporukama.

Preporuča se i da svakako budete iskreni sa svojim liječnikom i da mu kažete eventualne tegobe koje imate, kao i lijekove koje koristite.

Fizioterapeutski pregled

Fizioterapeutski pregled podrazumijeva uzimanje anamneze od strane specijalista fizikalne terapije te zaključno mišljenje s postavljanjem dijagnoze nakon koje slijedi prezentiranje plana i programa terapije u našem centru za oporavak, Poliklinici Markov.

Dekompresijska terapija kralježnice

Riječ je o neoperativnoj i neinvazivnoj proceduri koja se primjenjuje za liječenje bolnih stanja kralježnice i pridruženih bolova ekstremiteta, a daje pozitivne i dugoročne rezultate kod bolova i pritisaka u kralježnici i glavi, trnjenja i osjećaja žarenja ili hladnoće u ekstremitetima, ograničenih pokreta i mišićne slabosti. Pokazala se kao idealno rješenje u smislu odgode operativnog zahvata, za razliku od klašične fizikalne terapije koja je usmjerena na saniranje simptoma.

Elektroterapija i magnetoterapija

Metoda se osniva na principu elektroanalgezije, gdje dolazi do stimuliranja A živčanih vlakana. Stimulacijom A vlakana dolazi do kočenja C vlakana odgovornih za prijenos boli na više razine živčanog sustava.

Vrijeme popuštanja boli je različito te se kreće od 10-30 min, a toliko traje i tretman. Postupak se može ponoviti više puta dnevno.

Infracrveno zračenje

Infracrvena lampa je toplinska terapija koja infracrvenim zrakama grije cijelu ili dio kralježnice.

Zagrijavanjem kože na dijelu koje se tretira povećava se prokrvljenost, opuštaju mišići i smanjuje bol.

Ultrazvučna terapija

Ultrazvučna terapija je metoda kod koje kristal u ultrazvučnoj glavi vibrira i stvara valove visoke frekvevcije, a u tkivima se mehanička energija tih valova pretvara u toplinsku. 

Ultrazvuk povisuje prag i smanjuje percepciju boli te skraćuje upalni proces u tkivima.

Terapija laserom

Revolucionarno patentirana HILT terapija laserom jedina je terapeutska metoda koja dopušta sigurno tretiranje svih upalnih stanja (čak i ako se nalazi u dubljim slojevima tkiva), uzrokujući, već od prve aplikacije, jako reduciranje boli, zajedno sa oporavkom pokretljivosti.

Nakon određenog broja tretmana postiže se potpuni nestanak boli i potpuni povratak pokretljivosti.

Individualne kineziološke vježbe

Individualno vođene i prilagođene kineziološke vježbe, najvažnija su komponenta rehabilitacije, a provode ih stručni fizioterapeuti.

Sastoje se od vježbi opsega pokreta, statičkih i dinamičkih vježbi jačanja mišića te vježbi balansa u završnoj fazi rehabilitacije prije povratka u svakodnevne i i sportske aktivnosti.

Krioterapija

Krioterapija se primjenjuje kod akutnih bolnih stanja i nakon sportskih ozljeda (uganuća, nagnječenja, oteklina) te kao predradnja vježbama u svrhu ublažavanja boli tijekom vježbanja. Krioterapija (poznata i kao liječenje ledom), provodi se lokalnom primjenom leda ili ohlađenog gela u obliku obloga.

Medicinska masaža

Medicinsku mazažu provode isključivo naši fizioterapeuti, medicinsko osoblje koje je educirano i koje s ciljem radi svaki pokret rukama koristeći svoje znanje anatomije i fiziologije ljudskog tijela, imajući na umu rezultat dijagnostike i problem radi kojeg se osoba i javila za tretman.

Masaža se izvodi rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. 

Cupping

Cupping terapija drevna je kineska metoda uklanjanja bolova u mišićima, otklanjanja toksina iz organizma, poboljšavanja cirkulacije i zatezanja kože vakuumskim čašama.

Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta (najčešće na leđima) te se isisavanjem zraka iz istih stvara vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Ova terapija koristi se u procesu mršavljenja, tj. uklanjanja celulita jer je najučinkovitija u izbacivanju viška tekućine iz tkiva te uklanjanja otpadnih tvari iz organizma.

U pravim ste rukama!

Iako smo specijalizirani za liječenje raznih oblika poremećaja kralježnice, naš opseg stručnosti daleko je širi.

Stotine ljudi uspješno je završilo rehabilitaciju, odnosno individualno prilagođen program fizikalne terapije u našoj poliklinici, a idući biste mogli biti upravo vi!

Ukoliko ste nedavno zadobili povredu noge ili ruke, ili pak osjećate koštano-mišićnu bol u nekom drugom dijelu tijela, naš tim fizioterapeuta na čelu s liječnikom fizijatrom (dr. Jasna Kovačić Labar, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije) i neurokirurgom (prim.dr.sc. Gojko Buljat, specijalist neurokirurgije i opće kirurgije) pobrinut će se da vaš oporavak bude maksimalno učinkovit.

Kako izgleda pregled i sama terapija?

1.

DOLAZAK I PREGLED PACIJENTA

Prije same terapije dolazite na pregled kojim utvrđujemo točan problem i bol koju je potrebno ukloniti.

2.

UTVRĐIVANJE TERAPIJE

Nakon pregleda utvrdit ćemo koja terapija vam najviše odgovara kako bismo vam pomogli riješiti se boli.

Što pacijenti kažu o nama?

Hotel-Murter-Nado-centar-zdravlja-review-Marijeta-Galić
Dajem tople preporuke za sve one što se osjećaju slomljeno i ne mogu se ujutro ustati iz kreveta od bolova i nemoćnosti radi problema u svojim leđima, nozi ili čak rukama. Ne oklijevajte niti malo jer što više čekate otežavate sebi!!

Marijeta Galić

5/5
Hotel Murter - Nado centar zdravlja - review (Matej Suman)

Stručna usluga, jako pristupačan tim, jako sam zadovoljan terapijama i načinom rada.

Matej Suman

5/5
Andrija Kulusic - Nado centar zdravlja Murter

Profesionalna i vrhunska usluga od ljubaznog osoblja, preporuka! 😃👍

Andrija Kulusic

5/5

Želite se riješiti koštano-mišićne boli koja vas već dulje vrijeme smeta?

Ne čekajte. Javite nam se danas i dogovorite termin SPECIJALISTIČKOG pregleda (150,00 kn pregled fizijatra ili 200,00 kn pregled neurokirurga) u vrhunski opremljenoj Poliklinici Markov na otoku Murteru!

Scroll to Top

Dogovorite pregled i fizikalnu terapiju na Murteru!

Ispunite kontakt obrazac u nastavku i provjerite dostupnost termina za BESPLATAN pregled fizioterapeuta…